Intensivkurser

Vi på Skene Trafikskola har specialiserat oss på intensivkurser sedan snart 10 år tillbaka.
Vi anpassar intensivkursen till dina önskemål och förutsättningar.
En intensivkurs är ett effektivt sätt att ta körkort. Du kan koncentrera dig på det du gör till 100 %, du får inte uppehåll mellan dina körningar och inte hinner inte glömma det du lärt dig tidigare.

En intensivkurs innebär att du studerar teori varvat med körning på heltid under två till tre veckor, allt beroende på dina förkunskaper.
För att nå så bra resultat som möjligt är det viktigt att du är motiverad, förbereder dig innan utbildningen, har ordnat med Körkortstillstånd samt gärna tar dig tid att studera och övningsköra en del privat före kursen börjar.

Under dina veckor så planerar vi in 2 – 4 körlektioner per dag, oftast en dubbellektion på förmiddagen samt en till två lektioner på eftermiddagen.
Före och efter körningen läser du teori, går på teorilektioner samt testar dina teorikunskaper med hjälp av prov både på dator och via internet.

Vi bokar även in halkkörning på Jönköpings Trafikövningsplats samt teoriprov och körprov på Trafikverket, men du måste också uppfylla de kunskaper som krävs.

Välkommen att kontakta oss så kan vi tillsammans planera in din intensivkurs.

Kontakta oss

Telefon: 0320-317 17
Mail: info@skenetrafikskola.se


Kontorets öppettider

Mån - Tors: 10 - 17
Fredag: Stängt!
Körlektioner körs mellan 07.20-18.05, måndagar till torsdagar.

Anmälan

Elevcentralen

Länkar


Risk 1 Bil:

Ring för intresseanmälan!


Handledarutbildning:

Ring för anmälan!


Mopedutbildning:

Ring för anmälan!